Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIKI SOLUS
Povratak na članak

Šarmantnom 'reperu' za klavirom smeta pretjerana nostalgija za Štulićem

Dvadesetdvogodišnji kantautor jedan je od novih omiljenih likova glazbene kritike, ali on pjeva o tome da je se boji i kaže: "“Kad veličam sebe, ne znam ni sam je l’ se sprdam il’ sam si najbolji”

Komentari 3

MB
Marlon Brando
12:54 25.05.2014.

" Ohol čovjek s visoka gleda na druge ljude. Onaj tko ima jak ego odlazi u drugu krajnost. Cijeli bi se svijet promijenio kada bi svatko od nas spoznao da je voljeno biće. Svako zlo nastaje zbog pomanjkanja ljubavi. Kad smo ispunjeni iznutra vidimo kako je život lijep.”

VL
Avatar monika.mail123
monika.mail123
11:43 25.05.2014.

kad ovaj lik bude pisao pjesme kvalitete jednog dylana i cohena - i njega će kritičari "razumijeti"

VL
CH
chemica
12:11 25.05.2014.

Za tog "đonija" sam čuo, mada mi njegova muzika i nije bila nešto, ali za ovog "mikija", sada prvi put. Ako sam zbog toga samo još jedan od "nostalgičara" za Novim valom koji su "mikiju" toliko mrski...A valjda jesam. Kada se "mikiji" ukažu na televiziji, šapa mi sama krene ka daljinskom. Kada se pak, više kao nekim čudom, na ekranu pojavi Štulić, a moraš ga poslušati, ako ništa drugo, pristojnosti radi. U njegovoj muzici je bilo "nešto". Možda je imala dušu, za razliku od brabonjanja u mikrofon raznoraznih "mikija".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.