Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propeler film

Sanja Hribar završila snimanje omnibusa Zagrebačke priče 2

Sara Hribar, Zagrebačke priče
arhiva VL
12.03.2012.
u 15:14

Riječ je o romantičnoj drami o mladom ljubavnom paru koji se manje ili više uspješno nosi s nametnutim klišejima o bračnom životu i zadatim okvirima u kojima ga društvo zamišlja

U Zagrebu je upravo završeno snimanje jednog od segmenata cjelovečernjeg igranog omnibusa "Zagrebačke priče 2 – Ljubav", u produkciji Propeler filma, a po scenariju i u režiji Sare Hribar. Radni je naslov filma " Al', tata, ti me voliš". Premijera filma predviđena je u srpnju na festivalu u Puli.

Glavne uloge filma nose Stjepan Perić i Dijana Vidušin, dok se u ostalim ulogama pojavljuju Nika Trenc Sato, Jadranka Đokić, Marija Tadić, Frano Mašković, Ivan Glowatzky, Mislav Čavajda, Borko Perić, Romina Vitasović i drugi. Osim odraslih glumaca, dio uloga nose i izuzetno daroviti dječji glumci. 

Riječ je o romantičnoj drami o mladom ljubavnom paru koji se manje ili više uspješno nosi s nametnutim klišejima o bračnom životu i zadatim okvirima u kojima ga društvo zamišlja.  Radnja filma odvija se u jednome danu i noći te prikazuje širok dijapazon situacija i osjećaja u netipičnim i tipičnim situacijama, a sve to uz mnogo unutarnje autoironije autora i likova prema ljubavnom statusu braka. 

Komentara 2

RA
rastamanaman
16:01 12.03.2012.

Kakve to veze ima s Irenom Škorić, najboljom hrvatskom redateljicom?

ST
strеptomicin
07:16 13.03.2012.

Irena Skoric je definitivno najbolja samo u jednoj stvari a to nije film ? Raspitajte se malo ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije