Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Berlinale
Povratak na članak

'S one strane' Zrinka Ogreste nagrađen posebnim priznanjem žirija

Talijanska dokumantarna drama "Fuocoammare" redatelja Gianfranca Rosija dobio je ovogodišnjeg Zlatnog medvjeda za najbolji film 66. međunarodnog filmskog festivala u Berlinu.

Komentari 3

MO
mobitel20
23:39 20.02.2016.

Ove narucene "nagrade" preuzetnih pacifista kakve dodjeljuju tzv.hrvatskim filmovima stalno iste tematike su sramota i za HAVC i za "rezisere"(sami se ne nazivaju redateljima). "Pomirenje" u srcedrapateljskim pozama izmedju" jednako krivih "pripadnika balkanskih plemena je konstanta koja predstavlja ubijanje istine,pravdee i postenja. Poglavito kada takvi "reziseri" nemaju nikakvu potrebu niti umjetnicki poriv da snime objektivan film o stvaranju drzave, njenom oslobadjanju...sramota ! Kazalistarci od 401 hrvatskog djeteta uprizoruju samo , inace kontroverzan, slucaj stradanja jedne djevojcice srpske nacionalnosti. Kao da je to bilo pravilo, a ne iznimka !!! Eto, to jesu izdajnici, i takvi traze smjenu Zlatka H...

VL
Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
00:14 21.02.2016.

pa zar su retardirani da im treba ziri dati posebnu nagradu...cuj posebnu i to u spici dnevnika...a onda zlatni srebrni medvjed ide...nigdje ni ogreste ni matanica...hahaha posebna nagrada je dokaz da je film u hrvata slucaj sa posebnim potrebama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.