Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrutnošću do uspjeha
Povratak na članak

Ruska trenerica Irina: Ti nisi ljudsko biće, ti si atletičarka!

Šokantni dokumentarac Preko svih granica prikazuje okrutnu suprugu ruskog oligarha Irinu Viner-Usmanovu koja proslavljene ruske olimpijke dresira kao pse.

Komentari 4

BI
binki
07:10 28.02.2018.

A naši skijaški treneri na olimpijadi??? Dižite se rekreativci treba osvojiti odlično 36 mjesto

VL
BE
Bel
23:32 27.02.2018.

Američki marinci treniraju na isti način. želite li medalje? pa naravno da nećeš postati savršen, ako ne prođeš dril. To je surovo, odvratno, ali to je taj put. Zašto se mi svemu tome čudimo? Kakvo je bilo djetinjstvo i mladostt naših Janice i Ivice Kostelića? Mama ih je pusom budila u 7,15 da bi stigli u skolu u osam? malo morgen

VL
Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
23:54 27.02.2018.

Ovo je sokantno samo nekakvom uhljebljenom styriinom kvazi piskaralu kojem je u zivotu najvece dostignuce copy/paste i par klikova misem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.