Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava osoba za tu funkciju?
Povratak na članak

Ruska ministrica kulture ne podnosi izložbe, balet i operu, a muzeji su joj gubitak vremena

Olga Ljubimova, ministrica kulture u novoj ruskoj Vladi sablaznila je javnost svojim navodnim postovima o kulturi iz 2008. godine

Komentari 1

ST
stanoe
13:11 30.01.2020.

Prodavac mesa moze biti i vegetarijanac? pa biti dobar prodavac. Ministar kulture nije zato tu sto je kulturan i voli sve proizvode kulture, nego se od njega trazi da bude dobar menadzer i da stvara uvjete da kultura cvjeta, a nju ce stvarati ti koji to vole i umiju. Jedan covjek je krivotvorio diplomu lijecnika i specijalizacije i postao sef kirurgije, naravno da nije operirao, uvijek je nalazio razlog da to ne radi nego je to davao podcinjenim "kolegama", ali se je uvijek s "kolegama" savjetovao i izgledalo im je da ih postiva. Kada se to otkrilo, naravno da je morao odgovarati i da je smijenjen, ali su sve kolege molile da ga ne diraju jer nikada nisu bolje poslovali nego kada je on upravljao kirurskim odjelom. Tako da je sve moguce.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.