Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo - Utrka života

Ron Howard podredio Laudu i Hunta scenama utrka formule 1

novo kinima, Utrka života , r: Ron Howard;
arhiva VL
07.10.2013.
u 08:00

Likovi se prvo otvoreno mrze, potom počinju uvažavati jedan drugoga, Hunt je bonvivan i plejboj, Lauda opsjednuti asket. Sve u tom odnosu, pa i Laudina velika nesreća, ostaje na razini te osnovne podjele

Filmom “Utrka života” o suparništvu dviju automobilističkih legendi Nikija Laude i Jamesa Hunta zadovoljniji mogu biti ljubitelji utrka nego oni koji očekuju studiju karaktera. Naime, redatelj Ron Howard likovima se bavi tek toliko da bi stvorio okvir dramskog sukoba: likovi se prvo otvoreno mrze, potom počinju uvažavati jedan drugoga, Hunt je bonvivan i plejboj, Lauda opsjednuti asket. Sve u tom odnosu, pa i Laudina velika nesreća, ostaje na razini te osnovne podjele, bez ikakvih pozadinskih događaja ili emocija. Vezivno su tkivo scene utrka formule 1, koje jesu atraktivne, ali ne mogu nadomjestiti dramske praznine. Glume: Daniel Brühl i  Chris Hemsworth.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije