Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
restaurirana remek-djela
Povratak na članak

Tri riječka Klimta nakon 136 godina opet spremna za izložbu. Je li Klimt zbog ljubavi dolazio na Kvarner?

Hrvatska se može podičiti posjedovanjem tri djela Gustava Klimta čija je restauracija upravo dovršena. Bit će izloženi u Muzeju grada Rijeke, a zatim vraćeni na strop gledališta riječkog HNK kamo su bile postavljene 1885. godine.

Komentari 1

DU
Deleted user
10:18 23.03.2021.

Kao i mnogim drugim gradovima Hrvatske sve vrijedno je stizalo i gradilo se u tim godinama 1880-1930, tada smo bili dio najnaprednije civilizacije. A nakon toga su nas "oslobodili" i gurnuli u zajednicu sa ljudima koji su generacijama bili turski vazali . I kulturu, umjestnost zamijenio je nerad, prevare, utamnicenje drugih i drugacijih.... Nazalost i danas nas ne pustaju da se vratimo tamo gdje realno pripadamo, nego nas svaki dan forsiraju sa vijestima i nazadnih istocnih zemalja...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.