Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O jeziku
Povratak na članak

Riječi treba čuvati od posvemašnjeg neznanja

Je li Jadranka Kosor mandatarka ili mandatarica samo je jedna od dvojbi koju znalački, stilogeno i predano rješava ugledna jezikoslovka Nives Opačić.

Komentari 1

SA
Savjest
16:15 24.11.2009.

Pačja škola J. J. Zmaj Jeste l\' čuli djeco, vjerujte, bez šale, otvara se škola za pačiće male. Svi pačići došli, kao đaci stoje, stari patak metnuo naočale svoje. Učio ih , učio od srijede do petka, al\' se nisu' se nisu maknuli dalje od početka. Ništa više ne nauči pačurlija ta nego što je prije znala: \"pa-pa-pa\".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.