Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Beatlesi

Remasterirano izdanje kompilacije "1" slavnih Beatlesa

The Beatles
arhiva VL
23.09.2011.
u 10:33

Kompilacija je originalno objavljena 2009. godine kada je rušila sve rekorde i direktno zasjela na sam vrh top-ljestvica albuma u 35 zemalja.

Sastavljena isključivo od hitova koji su bili broj 1 na top-ljestvicama u Britaniji i Americi, kompilacija "1" slavnih Beatlesa originalno je objavljena 2009. godine, kada je rušila sve rekorde i direktno zasjela na sam vrh top-ljestvica albuma u 35 zemalja. U konačnici se prodala u više od 31 milijun kopija i do dan danas ostaje ultimativna i najvjernija kolekcija karijere The Beatlesa, kojom se ponajbolje dočarava njihova dominacija u pop-glazbi šezdesetih godina 20. stoljeća.

Sada su EMI i Apple Corps Ltd odlučili ponovno objaviti novo izdanje kompilacije "1" u koju su uključene remasterirane snimke i koja je za ovu prigodu dobila i novu opremu. Naslovnica, kao i prateća knjižica na 32 stranice ostaju vjerne originalu, uz predgovor Georgea Martina, kao i informacije o svakoj snimci i objavi svake od 27 pjesama koje se nalaze na ovoj kompilaciji.

Komentara 1

CH
chainsaw.
16:10 26.09.2011.

letite lesinari! dakle, pjesme koje su snimljene prije gotovo pola stoljeca opet su remastered. zbog cega, osim cinicne reciklaze? da li ce itko cuti razliku? da li uopce postoji razlika? da li uopce kazu ljudima sto ‘re-mastering’ znaci? jos bihh i razumio da je george martin zasukao rukave pa isproducirao sve pjesme od nule, ali f…ing re-mastering? izraz koji su trazili je re-masturbating…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije