Naslovnica Kultura Glazba

Remasterirano izdanje kompilacije "1" slavnih Beatlesa

Kompilacija je originalno objavljena 2009. godine kada je rušila sve rekorde i direktno zasjela na sam vrh top-ljestvica albuma u 35 zemalja.
23. rujna 2011. u 10:33 1 komentara 1 prikaza
The Beatles
Foto: arhiva VL

Sastavljena isključivo od hitova koji su bili broj 1 na top-ljestvicama u Britaniji i Americi, kompilacija "1" slavnih Beatlesa originalno je objavljena 2009. godine, kada je rušila sve rekorde i direktno zasjela na sam vrh top-ljestvica albuma u 35 zemalja. U konačnici se prodala u više od 31 milijun kopija i do dan danas ostaje ultimativna i najvjernija kolekcija karijere The Beatlesa, kojom se ponajbolje dočarava njihova dominacija u pop-glazbi šezdesetih godina 20. stoljeća.

Sada su EMI i Apple Corps Ltd odlučili ponovno objaviti novo izdanje kompilacije "1" u koju su uključene remasterirane snimke i koja je za ovu prigodu dobila i novu opremu. Naslovnica, kao i prateća knjižica na 32 stranice ostaju vjerne originalu, uz predgovor Georgea Martina, kao i informacije o svakoj snimci i objavi svake od 27 pjesama koje se nalaze na ovoj kompilaciji.

VR Pole
EU FONDOVI
“Odlučili smo spojiti virtualnu stvarnost s turizmom i ponuditi svima pogled u prošlost”
  • chainsaw.:

    letite lesinari! dakle, pjesme koje su snimljene prije gotovo pola stoljeca opet su remastered. zbog cega, osim cinicne reciklaze? da li ce itko cuti razliku? da li uopce postoji razlika? da li uopce kazu ljudima sto ‘re-mastering’ znaci? jos bih ... prikaži još!h i razumio da je george martin zasukao rukave pa isproducirao sve pjesme od nule, ali f…ing re-mastering? izraz koji su trazili je re-masturbating…