Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadar snova

'Rekvijem za organe – Pokora' Kazališta Hotel Bulić

'07.08.2013., Zadar - Ivana Jozic i Damir Martinovic Mrle izveli su performans na otvorenju 17. Zadar snova. Photo: Filip Brala/PIXSELL'
'Filip Brala/PIXSELL'
08.08.2013.
u 17:30

Senka Bulić, Damir Martinović Mrle i Ivana Jozić,u predstavi koja je je nastala u produkciji Kazališta Hotel Bulić, Udruge KLJB i Tvornice kulture, bave se tekstovima A. Artauda

Na početku 17. međunarodnog festivala suvremenog kazališta Zadar snova izvedena je predstava \"Rekvijem za organe – Pokora\" sa Senkom Bulić, Damirom Martinovićem Mrlom i Ivanom Jozić. Predstava je nastala u produkciji Kazališta Hotel Bulić, Udruge KLJB i Tvornice kulture, a autori se bave tekstovima A. Artauda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije