Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VALJDA ĆE SE SNAĆI

Redatelj trećeg nastavka 'Sumraka' ne zna engleski

12.03.2009.
u 15:53

Nakon što je u igri za režiranje "Pomrčine" bila Drew Barrymore, a spominjan je i James Mangold ("Hod po crti", "3:10 za Yumu") te Paul Weitz, čiji brat Chris režira drugi nastavak "Mladi mjesec", producenti iz Summit Entertainmenta ipak su se odlučili za sasvim novo ime.

Film u kojem je ključna velika scena borbe između novih vampira i vampira iz obitelji Cullen u savezu s vukodlacima režirat će Juan Antonio Bayona. Taj štićenik Guillerma del Tora režirao je u produkciji svog mentora zapaženi horor "Sirotište" iz 2007., a za izbor toga mladog Katalonca, koji je prije filmskog proboja režirao uglavnom za televiziju i video, ključno je bilo upravo njegovo iskustvo u hororu.

Kako je za svaki nastavak ekranizacije popularne sage Stephenie Meyer angažiran drugi redatelj, postavlja se pitanje tko će – kad i ako za to dođe vrijeme – režirati četvrti dio, "Praskozorje", koji i sama autorica smatra najtežim za snimanje. Za to će vjerojatno biti odlučujuće iskustvo s CGI efektima, budući da mnoge stvari opisane u romanu nije jednostavno snimiti: možda čak u igri bude Joe Johnston, zbog svojeg iskustva s "Jurskim parkom"...

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije