Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kontroverzno
Povratak na članak

Redatelj Oliver Stone veliča Vladimira Putina?

Nakon premijere ekstenzivnih “Intervjua s Putinom” brojni kritičari osuđuju pristup američkog oskarovca. Znameniti režiser kojeg konzervativni krugovi često okite i s ‘komunist’, snimio je epski dokumentarac kojem, zanimljivo, nedostaje oštrice

Komentari 5

Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
11:25 14.06.2017.

Budući da sam po vokaciji čisti "Makiavelista" stalo mi je samo do nečijih rezultata jer samo i jedino oni vjerodostojno i objektivno pokazuju kakav je tko. Po svim objektivnim kriterijima Putin je izuzetno, izuzetno sposoban "samodržac" koji radi u interesusu svog naroda na način kako to njegov narod prihvaća i želi. Nešto slično mislim i o kineskom predsjedniku kao i o Angeli Merkel , a svi ostali su samo jalovi pikzibneri i kokošari manjeg ili većeg ranga iza kojih niiti će ostati kakvih rezultata niti pomena u povijesti. Oviver Stone je sjajan režiser i sjajan intelektualac koji nekim svojim filmovima izuzetno argumentirano razotrkriva sve zablude opasnosti vladanja ispraznih mediokriteta!

VL
Avatar punkufer
punkufer
11:22 16.06.2017.

Zapšto ga ne bi hvalio? Putin je vratio dostojanstvo Rusima, vratio vanjski dug, povećao standard, obnovio državni aparat, najurio Soroša i obnovio Crkvu. Sve je za pohvalu.

VL
DU
Deleted user
15:28 20.06.2017.

Moram se samo smijati kada opet vidim putina snagatora car u pravom smislu, kada smo ikada vidjeli kojeg politicara sa naseg zapada ovako, maher broj jedan..

VL
DU
Deleted user
11:15 15.06.2017.

Stoneovi kritičari lamentiraju kakav bi oni dokumentarac snimili o Putinu kad bi to znali raditi i samo kad bi ih on primio ba razgovor .

VL
RA
ranko75
08:19 21.06.2017.

On ga ne velica nego pokazuje kakav jeste.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.