Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi film

Redatelj Branko Ivanda završio snimanje filma “Lea i Darija”

Zrinka Cvitešić
arhiva VL
16.12.2010.
u 13:58

Glavne uloge tumače Klara Naka i Tamy Zajec, dvanaestogodišnje djevojčice, svjetske i europske prvakinje u stepu

Ovih je dana u Koprivnici završeno snimanje dugometražnog igranog filma “Lea i Darija” redatelja Branka Ivande. Snimanje drame s biografskim elementima o zagrebačkim glumačkim dječjim zvijezdama s kraja tridesetih godina prošlog stoljeća, Lei Deutch i Dariji Gasteiger, započelo je 15. lipnja 2010. i trajalo do kraja srpnja, a posljednji je dan snimanja, zbog zimskih uvjeta, prebačen za prosinac. Glavne uloge tumače Klara Naka i Tamy Zajec, dvanaestogodišnje djevojčice, svjetske i europske prvakinje u stepu.

U filmu se pojavljuje više od šezdeset glumaca, među njima i Zrinka Cvitešić, Sebastian Cavazza, Linda Begonja, Vedran Živolić, Ana Vilenica, Radovan Ruždjak i Branko Završan, a nastupaju i dvije pjevačke zvijezde, Sanja Doležal i Marko Tolja. Iza kamere, na filmu su surađivali direktor fotografije Mirko Pivčević, scenograf Ivo Hušnjak, skladatelj Alfi Kabiljo, kostimografkinja Barbara Bourek, montažer Marin Juranić i producentica Lidija Ivanda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije