Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
roman

“Razbijeni” Gorana Gerovca među finalistima za roman godine

gerovac
arhivska fotografija
27.05.2010.
u 16:22

Među pet finalista prestižne nagrade T-portala za roman 2009. godine uvršten je roman “Razbijeni” Gorana Gerovca te “Polusan” Ratka Cvetnića, “Duše od gume” Dore Kinert Bučan, “Vrijeme laži” Sibile Petlevski i “Blockbuster” Zorana Žmirića.

Među pet finalista prestižne nagrade tportala za roman 2009. godine uvršten je roman “Razbijeni” Gorana Gerovca te “Polusan” Ratka Cvetnića, “Duše od gume” Dore Kinert Bučan, “Vrijeme laži” Sibile Petlevski i “Blockbuster” Zorana Žmirića.

Ime laureata bit će poznato sredinom lipnja, a u žiriju su Katarina Luketić, Tomislav Brlek, Gordan Duhaček, Igor Mandić, Miroslav Mićanović, Jadranka Pintarić i Slaven Jurić. Na natječaj su bila prijavljena 53 naslova.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar sin
sin
18:17 27.05.2010.

Kamoćemo kako se ono veli : Udba moja sudba.

ŠI
šimuka
19:16 27.05.2010.

Ako mu je roman interesantan kao i kolumne ,onda ga može objesiti kamočemo o repicu.

Avatar tetak
tetak
23:27 27.05.2010.

Kad je u \"žiriju\" Igor Mandić, onda se i laureat zna ????\' Kamoćemo GorGe sada ???????????????? Kod Idi Amina tražiti azil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------------------------------------------------------------------------

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije