Naslovnica Kultura Knjige

Raspisan natječaj za najbolju kratku priču Broda kulture

Sve odabrane priče bit će objavljene, kao i prošle godine, u zajedničkoj zbirci pod naslovom: 20 + 1 najbolja priča za ljeto 2011., a knjiga će se prodavati po vrlo pristupačnoj cijeni
15. travnja 2011. u 13:38 0 komentara 30 prikaza
natječaj za kratku priču Brod knjižara, žiri
Foto: arhiva VL

Poznata hrvatska kulturno-turistička manifestacija MasterCard Brod knjižara – Brod kulture ove godine slavi prvu malu obljetnicu i po drugi put raspisuje natječaj za najbolju kratku priču.Natječaj je počeo u petak 15. travnja i otvoren je mjesec dana, do 15. svibnja. Organizatori na natječaj pozivaju svi zainteresirani, a pobjedniku za nagradu nude: objavu priče i sudjelovanje na ovogodišnjoj turneji i plovidba Brodom knjižarom – Brodom kulture.

Ostalih dvadeset autora čije će priče također biti objavljene u zbirci imat će priliku za jednodnevno gostovanje, promociju i potpisivanje zbirke na turneji MasterCard Broda kulture. Žiri koji će birati najbolju kratku priču čine eminentna imena hrvatske književne scene: Ludwig Bauer, književnik, dr. sc. Lidija Dujić, Enes Kišević, pjesnik i glumac, kao i Igor Gerenčer, organizator manifestacije. Žiri bira 21 najbolju priču. Sve odabrane priče bit će objavljene, kao i prošle godine, u zajedničkoj zbirci pod naslovom: 20 + 1 najbolja priča za ljeto 2011.

Knjigu će urediti iskusni urednici, članovi žirija: Ludwig Bauer i dr. sc. Lidija Dujić. Knjiga 20 + 1 najbolja priča za ljeto 2011. prodavat će se po vrlo pristupačnoj cijeni, kako bi došla do što većeg broja zainteresiranih čitatelja.

OHR SAVJETNIK
Otkrijte imate li sivu mrenu
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.