Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOSTRUKA PREMIJERA
Povratak na članak

Rambert: Raspad Jugoslavije podsjeća na prekid ljubavne veze

Gledat ćemo hrvatsku i francusku verziju njegova "Zatvaranja ljubavi", hit predstave postavljene u osam zemalja

Komentari 9

DU
Deleted user
21:59 25.09.2012.

Ovakovu glupost može izvaliti samo netko tko ne poznaje nit je poznavao situaciju, ali namjerno tendenciozno iskrivljuje istinu, činjenice! Jer, u većini brakova na početku barem bude ljubavi među partnerima, dok su Hrvati i Hrvatska od samog početka trajanja svih Jugoslavija, bili taoci srpske hegemonije ( u kraljevini) ili srpsko/komunističke (u ovoj drugoj). O krvi, hrvatskoj krvi, u kojoj su počinjale i jedna i druga suvišno je govoriti. A brakovi barem počinju svadbom, pirevima...

VL
PA
pankogulo
08:02 26.09.2012.

površni glupan

VL
Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
10:37 26.09.2012.

Trpaju nam stalno tu jugoslaviju i u kulturu i u sport i gdje god stignu.Ne možeš ništa normalno u novinama pročitati. Netko bi trebao tim jadnicima objasniti da Hrvate to ne zanima i nikada ih više neće zanimati.A ovim nostalgičarima treba pružiti stručnu pomoć i omogućiti im nastavak normalnog života.

VL
Avatar The-North-Korean-Times
The-North-Korean-Times
12:54 26.09.2012.

Stari moj, drž se ti onoga što je rekao Mick Jagger: Ako ne znaš sve činjenice o ovim prostorima, you'd better keep your mouth shut !

VL
Avatar bok
bok
14:04 26.09.2012.

mozda je autor mazohista... tamnicu naroda usporedivati s ljubavno vezom?

VL
SB
sbb
14:52 26.09.2012.

raspad ljubavnog odnosa..... hahaha!!! za pop******..... :-)

VL
EN
EndemskaVrsta
19:42 26.09.2012.

Nisu toliko krivi ti nakrivo nasađeni zapadnoeuropski intelektualci što misle da mi ovdje silno patimo za Jugoslavijom i da nam svako njezino prizivanje izaziva toplinu oko srca i suzu u oku... jer su tako čuli/čitali! Najmanje dvije ovdašnje 'književnice' raširile su tlapnju da je to tako - i usput se obilato omastile - prijevarom lansiranom knjigama u kojima su titrale jajca jugonostalgičarima među ljudima koji u realnoj Jugoslaviji nisu proživjeli ni 24 sata! Ali, jest bio je to klasičan balkanski brak: s mnogo obiteljskog nasilja, silovanja, pljačke, otimačine plodova tuđega rada i ponižavanja... bolje da završim: administratoru se ne bi svidio nastavak moje poruke - začinjene sočnim pučkim izrazima na temu obiteljskih odnosa!

VL
RO
roko511
14:22 27.09.2012.

Dodao bih nisam nostalgičar samo realno gledam na situaciju ,prognoziram da će se nešto morati mijenjati pa bilo to nabolje ili nagore.

VL
DU
Deleted user
14:17 28.09.2012.

koje salonsko laprdanje...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.