Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZULTATI HAVC-a
Povratak na članak

Rajko Grlić snimat će komediju o Ustavu Hrvatske

Njegovu projektu za široku publiku dodijelili su četiri milijuna kuna, isto kao i filmu “Sam samcat” Bobe Jelčića, koji želi na festivale

Komentari 5

SA
samoborka
21:12 07.03.2015.

Savjet dotičnom gospodinu; odustanite od snimanja spomenutog. Uštedjet ćete veliki novac ne snimivši još jedan od niš koristi uradaka hrvatske kinematografije u nizu. Ionako hrvatski redatelji ne znaju snimiti ništa van tema prostih luzera iz derutnih predgrađa, sukoba na relaciji Purgeraj - Dalmoši i ex Yu teme. A naši glumci su tako kvalitetni da jedino što znaju je preglumljavanje ili pak ukočena gluma kao da im je netko nagurao metlu u ..nekamo. Zato...poštedite nas novog bacanja velikog novca za još jedan negledljiv uradak.

VL
TO
tobita
23:47 07.03.2015.

Kramer protiv Kramera? Rajko i komedija? stvarno smjesno.

VL
KL
Klarahrv
14:46 07.03.2015.

Blago Hrvatima.

VL
Avatar sposaric
sposaric
07:22 09.03.2015.

Nedostatak mašte i glupost navodno ugroženog platit ćemo četiri milijuna kuna? Stvarno komično do suza!

VL
TO
tolitol
21:44 11.03.2015.

Živo mi se fućka za to hoće li oni ili ne snimati nekakav filmski uradak ili ne i kakvu će nebulozu uzeti za temu. Ono što me smeta je da ću kao porezni obveznik platiti tu glupost. Neka se gospoda financiraju iz vlastita džepa, a ne iz poreznih prihoda zemlje s kojom se sprdaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.