Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peta po redu

Radionice, predstave i tulum na ovogodišnjim Danima Pešče

Dani Pešče
arhiva
04.06.2012.
u 13:51

Završni dio manifestacije – "Pešča party" – održat će se u subotu 16. lipnja uz kazališnu predstavu "Glumice i to" nakon koje slijedi koncert fada Jelene Radan i za kraj večeri party s DJ-om Marijem Kovačem – D'Elvisom.

Peti Dani Pešče 2012., kulturno-zabavna manifestacija koju organizira Kulturni centar Peščenica, održava se od ponedjeljka 11. do subote 16. lipnja u Kulturnom centru Peščenica, odnosno kazalištu KNAP, Ivanićgradska 41a, te u gradskim knjižnicama S.S. Kranjčevića (Zapoljska 1) i I. B. Mažuranić (Laurenčićeva 8). Manifestacija će pokušati predstaviti sav kreativni potencijal ove zagrebačke četvrti.

Publika će moći vidjeti brojne sportske, kulturne i zabavne sadržaje raznih udruga, društava, učenika osnovnih i srednjih škola. Posjetiteljima će se predstaviti i članovi brojnih radionica Kulturnog centra Peščenica, kao što su likovne radionice, radionice plesa i grafita.  U sklopu akcije "Volim Pešču" oslikat će se pročelje kulturnog centra grafiterskom tehnikom, a moći će se pogledati i kako je nastao grafit  "Time Catcher" na pročelju KCP-a u Ivanićgradskoj, napravljen u sklopu akcije "Volim Pešču" 2011.

 Završni dio manifestacije – "Pešča party" – održat će se u subotu 16. lipnja uz kazališnu predstavu "Glumice i to" nakon koje slijedi koncert fada Jelene Radan i za kraj večeri party s DJ-om Marijem Kovačem – D'Elvisom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije