Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebačka premijera

Pulski pobjednik "Pismo ćaći" u kinima od 6. studenog

Pismo ćaći
02.11.2012.
u 13:41

U prvom tjednu prikazivanja moći će se pogledati u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku, a zatim i u ostalim dijelovima Hrvatske

U utorak, 6. studenog u 20 sati u kinu Cineplexx Kaptol centar održat će se zagrebačka premijera filma Damira Čučića \"Pismo ćaći\". Nakon pretpremijernih projekcija na pulskom festivalu, gdje je osvojio Zlatnu arenu za najbolji film, u Samoboru, Dubrovniku i Varaždinu, te u okviru Filmomanije, film će konačno moći pogledati i zagrebačka publika. Dva dan nakon premijere film u distribuciji Continental Filma film kreće u kino putovanje Hrvatskom. U prvom tjednu prikazivanja moći će se pogledati u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku, a zatim i u ostalim dijelovima Hrvatske.

Dan nakon zagrebačke, održat će se i riječka premijera filma u Art kinu Croatia, na kojoj će, kao i Zagrebu, prisustvovati veći dio ekipe.

U svom ostvarenju Damir Čučić tematizira odnos oca i sina; junaci filma preispituju godinama taložene probleme u komunikaciji. Naime, sin Milivoj star 44 godine (Milivoj Beader) nikako se ne rješava strahova da je vjerna kopija oca Jove starog 70 godina (Mate Gulin). Želja da se pokaže superiornijim potakne sina da amaterskom kamerom snimi videopismo u kojem pokušava kompromitirati oca i predočiti dokaze koji bi zorno pokazali da je višestrano bolja osoba od oca...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije