Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Dubrovniku

Puhačkih kvinteta u kojem je i Radovan Vlatković na Igrama

Puhački kvintet Les Vents Français
arhiva VL
12.08.2012.
u 15:06

- Uvijek mi je veliko zadovoljstvo i čast nastupiti na Igrama. Posebno mi je drago s francuskim kolegama, s kojima surađujem desetak godina, svirati ovaj program, izjavio je Radovan Vlatković

Jedan od ponajboljih svjetskih puhačkih kvinteta Les Vents Français nastupit će u sklopu glazbenog programa 63. Dubrovačkih ljetnih igara u nedjelju 12. kolovoza u 21.30 sati u atriju Kneževa dvora. Ansambl je sastavljen od izvanrednih puhača solista - Emmanuel Pahud, prva flauta Berlinske filharmonije ovjenčan brojnim uglednim nagradama, François Leleux koji uživa ugled jednog od najboljih svjetskih oboista, klarinetist Paul Meyer raznolike i zavidne svjetske karijere i ništa manje ugledan fagotist Gilbert Audin te hrvatski kornist Radovan Vlatković, čest i rado viđen gost na Ljetnim igrama, zavidnog renomea kao ponajbolji svjetski kornist.

- Uvijek mi je veliko zadovoljstvo i čast nastupiti na Igrama. Posebno mi je drago s francuskim kolegama, s kojima surađujem desetak godina, svirati ovaj program u Dubrovniku nakon mnogih nastupa u Japanu i na drugim festivalima u Europi i Kanadi. Koncert u čarobnoj atmosferi i akustici Kneževog dvora uvijek je izazov i veselim se podijeliti s festivalskom publikom našu ljubav i strast za komornim muziciranjem, izjavio je Vlatković po svom dolasku u Dubrovnik.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije