Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sunčana strana prisavlja

Psihomodo pop na Prisavlju najavio korona izdanje Sarajevo Film Festivala

31.07.2020.
u 12:04

U sklopu projekta “Sunčana strana Prisavlja” u dvorištu HRT-a predstavljeno je 26. izdanje Sarajevo Film Festivala.

U sklopu projekta “Sunčana strana Prisavlja” uz ludi koncert Psihomodo popa u dvorištu HRT-a predstavljeno je 26. izdanje Sarajevo Film Festivala.

Festival će se održati od 14. do 21. kolovoza, a članica žirija je Jadranka Đokić, koja uz Almu Pricu otvara festival svjetskom premijerom filma autora Pjera Žalice “Koncentriši se, baba”. U skladu s pandemijskim mjerama festivalske lokacije bit će uglavnom kina na otvorenom s ograničenjem na sto ljudi po projekciji. Prvi put nakon 15 godina neće biti projekcija u sarajevskom Narodnom pozorištu niti će na crvenom tepihu biti službenog protokola, većina razgovora odvijat će se online, a neće biti ni prijma gostiju ni partyja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije