Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prvi samostalni koncert dječjeg zbora Zagrebački anđeli®

Prvi samostalni koncert dječjeg zbora Zagrebački anđeli®
Foto: Promo
1/4
14.05.2018.
u 13:17

Ovaj koncert pod nazovim Zagrebu za rođendan Zagrebački anđeli® organiziraju povodom Dana Grada Zagreba

Nakon samo tri godine postojanja, zagrebački dječji zbor Zagrebački anđeli® organizira svoj prvi samostalni koncert u KD Vatroslav Lisnski! Prvi je to ovakav događaj nakon mnogo godina, zapravo se već dugo sličan događaj i ne pamti. Naime, ovaj dječji zbor koji ima preko 100 članova u dobi od 4 do 14 godina u svim prilikama pjeva uživo a do sada je nastupio preko 80 puta u Hrvatskoj i inozemstvu.

Za pjevanje u zboru niije potreban poseban talent i nema audicije jer djeca i dolaze zato da nauče pjevati, druže se, stječu samopouzdanje i razvijaju svoje talente.

Da u svojoj težnji izvrsnosti nisu sami, brinu se profesionalni glazbenici s višegodišnjim iskustvom u radu s djecom i mladima: pijanist maestro Vitomir Ivanjek i njegova sestra akademska flautistica Ines Ivanjek.

Foto: Promo

Ovaj koncert pod nazovim Zagrebu za rođendan Zagrebački anđeli® organiziraju povodom Dana Grada Zagreba a uz zbor i ritmiku Zagrebački anđeli® nastupit će i drugi uspješni i istaknuti gosti: šarmantna i vesela klapa Kampanel te ovogodišnja višestruka dobitnica Porina, članovima Zagrebačkih anđela® omiljeni uzor Mia Dimšić te plesači sportskog kluba Petrinia.

Zagrebački anđeli® dobitnici su Zlatne diplome natjecanja zborova u organizaciji Festivala glazbe 2016. i 2017. u Lisinskom u kategoriji dječjih zborova a na svoj koncert pozvali su i prave bake i djedove koji će im se pridružiti u izvođenju dijela programa. To su vjerojatno najstariji pjevači jednog zbora u Zagrebu – korisnici doma Medveščak Iblerovci 77+ te muški zbor Jarunski dečki.

Foto: Promo

Kako to da djeca i djedovi i bake pjevaju zajedno? Upravo je to bila jedna od ideja pri osmišljavanju ovog projekta kojim Anđeli® žele ukazati na važnost međugeneracijske solidarnosti ali i važnosti i ljepote pjevanja u svakoj životnoj dobi koja donosi toliko dobrih i pozitivnih stvari u naš život, kao i radosti u cijelu obitelj.

Dovedite svoje mališane ali i bake i djedove na ovaj prekrasan događaj koji će svojim prisustvom uljepšati i uvijek raspoložene i vesele Zagrebačke mažoretkinje.

Koncert se održava uz potporu Grada Zagreba i Gradskog ureda za obrazovanje, a ulaznice možete nabaviti na blagajni Lisinskog i na www.ulaznice.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije