Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izložba

Prva izložba Nika Titanika i Siniše Marekovića u Osijeku

Nik Titanik
arhiva VL
30.05.2011.
u 14:27

Na otvorenju izložbe nastupit će Duo Solitude – pjevačica Mila Bauković i Vedran Zec na gitari

U petak 3. lipnja  u 20 sati u prostoru Arheološkog muzeja u Osijeku otvorit će se izložba karikatura Nika Titanika i izložba fotomontaža Siniše Marekovića. Ovo će biti prva izložba te dvojice autora u Osijeku.

Nikola Plečko stvorio je najjači hrvatski karikaturističko-ilustratorski brand pod imenom Nik Titanik. Nakon 13-godišnje prakse u karikaturističko-ilustratorskom poslu i četiri godine rada na mjestu grafičkog dizajnera i marketinškog suradnika u T-Mobileu Hrvatska, Nik je 2006. osnovao svoje privatno poduzeće i nazvao ga Nik Titanik Studio. U vrlo kratkom razdoblju, NT Studio postao je prvi hrvatski kreativni studio specijaliziran za izradu ilustracija i karikatura. Nikola Plečko je danas prepoznat kao poželjan suradnik gotovo svim većim hrvatskim novinama i časopisima te izdavačkim i marketinškim agencijama.

Rođen "pradavne" 1973. godine, Siniša Mareković imao je ludu ideju da će postati liječnik. Nije postao. Konstantno tražeći način da ispuca višak kreativne energije, konačno se skrasio se u grafičkom dizajnu, tamo negdje krajem prošlog stoljeća. Zadnje dvije godine razvija humoristični brend S. Marekovich te fotomontažama ilustrira šarenu političko-estradnu scenu koja nas okružuje.

Na otvorenju izložbe nastupit će Duo Solitude – pjevačica Mila Bauković i Vedran Zec na gitari.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije