Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vizija drugoročnog razvoja
Povratak na članak

Prostor Hrvatske je metaforička nafta. Zbog njega ćemo biti važniji od zemalja koje drmaju svijetom

Može li država koja razmišlja o dnevnopolitičkim interesima imati moralnu i ekonomski utemeljenu viziju dugoročnog razvoja

Komentari 1

VA
varto
12:26 02.03.2021.

jedan lijepo i afirmativno napisan tekst,konačno,Nismo ni svijesni na kojem geopolitiči i ekonomski važnom prostoru živimo.Uostalom,nisu se ratovi vodili na ovim prostorima tako često samo zbog ideologija.Na žalost,uvijek nam je bilo lakše da nas netko drugi vodi kao ovce umjesto da sami uzmemo uzde i zasučemo rukave.Odgajamo i odgojili smo te školovali generacije sposobnioh i mladih koje sada eksploatiraju njemačka,austrija ili SAD.Znači,da ljude imamo,ali očito nemamo pameti to iskoristiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.