Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srijeda u Profilu

Promocija “Uljeza u kući književnosti” Tihomira Mraovića

Tihomir Mraović \"Uljez u kući književnosti\"
18.04.2010.
u 13:07

Ako kojim slučajem na ulicama Zagreba sretnete Ziggyja Stardusta znajte da je krenuo baš ka Mraoviću, baš kao što su za ovu knjigu zaslužni i šaptači drveću

U Profil Megastoreu, u srijeda 21. travnja u 19 sati, Tihomir Mraović promovira svoju novu knjigu priča “Uljez u kući književnosti”, nedavno izašlu u izdanju Fakture.

O knjizi će govoriti sam autor, Tanja Radović, Veljko Krulčić i Seid Serdarević, urednik knjige.

Za samog sebe Tihomir Mraović je - na mjestu bilješke o piscu - zapisao da je on uljez u kući stvarnosti. I upravo takve su njegove priće; začuđujuće igrarije (nimalo neozbiljne) u kojima se ponekad sreću dobro nam znani likovi. Pa ako kojim slučajem na ulicama Zagreba sretnete Ziggyja Stardusta znajte da je krenuo baš ka Mraoviću, baš kao što su, uz autora, za ovu knjigu zaslužni i šaptači drveću.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije