Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tekstovi s bloga

Promocija drugog dijela "Slamke spasa" Vitomire Lončar

Vitomira Lončar
arhiva Mala scena
11.10.2013.
u 14:34

Knjigu će promovirati Velimir Visković, Nora Krstulović te autorica, a tekstove će čitati glumica Anja Šovagović Despot

U srijedu, 16. listopada u 18 sati u kazalištu Mala scena, promovirat će se nova knjiga dr. sc. Vitomire Lončar: "Slamka spasa - druga knjiga" u izdanju Bibioteke Mala scena. Prije godinu dana izašla je "Slamka spasa - prva knjiga" u kojoj su tekstovi koje je Vitomire Lončar  objavljivala na Blogosferi Večernjeg lista od rujna 2010. do travnja 2012. godine. U drugoj knjizi nalaze se analize koji problematiziraju našu kulturnu politiku s naglaskom na kazalište, od 6. svibnja 2012. do 1. rujna 2013. godine.

Knjigu će promovirati Velimir Visković, Nora Krstulović te autorica, a tekstove će čitati glumica Anja Šovagović Despot. 

>> Blog Slamka Spasa

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije