Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U MSU

Proglašenje pobjednika natječaja T-HT nagrada@msu.hr

Snježana Pintarić,
arhiva VL
25.03.2011.
u 10:30

Doznat ćemo koja tri nagrađena rada ostaju u stalnom postavu Muzeja, a uz to, MSU se priključuje i velikoj ekološkoj akciji i u 20.30 sati gasi na sat vremena sva svjetla i postaje dio akcije „Sat za planet Zemlju“

U subotu, 26. ožujka 2011. u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu (u 19.30 sati) konačno ćemo doznati tko su pobjednici, sada već tradicionalnog natječaja T-HTnagrada@msu.hr. Na prigodnoj svečanosti Maja Weber, direktorica Odjela za odnose s javnošću T-Hrvatskog Telekoma, i Snježana Pintarić, ravnateljica MSU, dodijelit će tri otkupne nagrade za najbolja djela suvremene umjetnosti iz 2010. godine. To su djela koja ostaju u MSU, od svih radova koji su prikazani na izložbi natječaja koja se u Muzeju održavala od  24. veljače 2011.

Uz to, MSU se priključuje i velikoj ekološkoj akciji. U 20.30 sati ugasit će - na jedan sat - sva svjetla i postati dio najveće akcije na svijetu „Sat za planet Zemlju“ koja upozorava na svjetlosno zagađenje i energentsku rasipnost.

 

Komentara 1

DE
detour
20:18 25.03.2011.

zamislimo: - autorice stalnog postava msu: whw. - koordinatorice za vanjski plato i krov zgrade: urbanfestival - kvalitetni vizualni identitet muzej - za sve ucenike osnovnih i srednjih skola u i oko zagreba cijena ulaza 1 kuna + popularni SPONZORSKIRSKI prijevoz od skole do muzeja i natrag. - kvalitetni odnosi s javnoscu I POSTOJANJE marketinske stragerije u okviru kulturnog brendiranja zagreba - aktivna razmjena zbirki sa svim regionalnim muzejima suv umj. umjesto toga imamo: - zgradu kojoj curi krov godinu dana nakon izgradnje - upravu bez vizije - katastrofalne odnose s javnoscu - los vizualni identitet - nepostojeci marketing (zgrada cak nema ni posten natpis s imenom na procelju) - kustose cija kompetencija nije upitna, vec skandalozna (par iznimki) - prosjecnu posjecenost ispod svakog minimuma. - stalni postav koji je sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije