Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Božića

Prodaja novog albuma 2CELLOS počinje u Hrvatskoj uoči Božića

'2cellos_nnn_kul_121212'
arhiva VL
12.12.2012.
u 14:24

U subotu 22. prosinca Luka iStjepan će od 10.30potpisivati albume u CD shopu Croatie Records u Bogovićevoj, a moći će se kupiti i navečer u Lisinskom gdje sviraju sa Zagrebačkim solistma

Ljubitelji 2Cellosa  već su odavno u svoje kaledndare zabilježili 22. prosinca, datum njihova koncerta u Lisinskom na kojem će Luka Šulić i Stjepan Hauser svirati uza Zagrebačke soliste. No, to je i dan kad počinje prodaja njihova drugog, dugo očekivanog albuma \"In2ition\". U CD shopu Croatie Records u Bogovićevoj od 10.30 sati mladi će glazbenici i potpisivati albume.

U ostalim dijelovima Hrvatske album će biti u prodaji od 24. prosinca. Luka i Stjepan ugostili su na albumu: Eltona Johna, Zucchera, Stevea Vaia, Lang Lang i Naya Riveru.

- Suradnja sa svima njima izrodila je nova prijateljstva, obogatila naš album i dodala jednu novu dimenziju našoj glazbi. Također je donijela neprocijenjivo iskustvo i dala nam krila za nove projekte i suradnje - poručuju Luka Šulić i Stjepan Hauser.

Prije nego 2Cellos krenu na međunarodnu promociju albuma, Sony Masterworks i Menart odlučili su razveseliti hrvatske obožavatelje Luke i Stjepana te im omogućiti da među prvima u svijetu kupe svoj primjerak albuma. Album je naime do sada izišao jedino u Japanu gdje su 2CELLOS iznimno popularni i uz to su ondje održali i niz koncerata, tako da će ga Hrvati čuti (i moći kupiti) prije ostatka Europe i svijeta. 

Dečki se pak nadaju barem kratkom predahu tijekom blagdana koje ćeprovesti u krugu svojih najbližih:

- Iako imamo nekoliko nastupa do Nove godine nastojat ću blagdane cu provesti što je više moguće sa svojom obitelji i bliskim ljudima u toplomobiteljskom ugođaju – rekao je Luka Šulić. 

Nadolazeći album je producirao legendarni Bob Ezrin kojeg su tijekom karijere angažirale i glazbene legende: Pink Floyd, Kiss, Peter Gabriel, Alice Cooper. Album izdaje Sony Masterworks, a Hrvatskoj  će ga distribuirati Menart. Na aulbumu su sljedećepjesme:   Oh, Well (feat. Elton John),  We Found Love, Highway to Hell (feat. Steve Vai), Every Breath You Take, Supermassive Black Hole (feat. Naya Rivera),  Technical Difficulties,  Clocks (feat. Lang Lang), Bang Bang (feat. Sky Ferreira),  Voodoo People, Candle in the Wind, Orient Express,  Il Libro Dell \'Amore (feat. Zucchero).

Komentara 1

OB
-obrisani-
20:14 12.12.2012.

Jeva čekam....hihihi...biću kruha gladan al njihov CDejčić moram imat.....mislim da će mi to bit jedna od malo pametnijih i dugotrajnijih ivensticija u životu....rađe ću si kupit malo pršuta da se počastim za božić....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije