Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priopćenje
Povratak na članak

Pročitajte pismo Olivera Frljića i Marina Blaževića Vitomiri Lončar

Vitomira Lončar poslala je priopćenje te pismo koje joj je uputio Marin Blažević 14. listopada 2014. godine i "iz kojeg je jasno na koji način Frljić i Blažević komuniciraju u poslovnim odnosima"

Komentari 4

SW
swic
16:20 22.01.2015.

Njih dvoicu treba na p sihijatriju ! A ne onoga covjeka sto je Rankovic strpao .

VL
KO
Kora
16:26 22.01.2015.

Spletke i peripetije - skoro za sapunicu, samo da je još ubaciti priču o nesretnoj ljubavi. Uglavnom: mislim da djetetu stvarno nije mjesto na sceni u jednoj ovakvoj predstavi političkog karaktera.

VL
IV
IvanXXIII.
09:51 23.01.2015.

Stvar je naprosto u tome da je sad već slavni dvojac prvi put u životu vidio uredan i pregledan prijedlog ugovora za gostovanje i to ih je zaprepastilo. Do tog trenutnka slavni je dvojac mislio da Mala scena mora gostovati uRijeci o svom trošku jer da bi joj to činilo čast. Dvojac je imao za njih spremne boby-štapiće i par litara mineralne vode. a sad već ni hektolitri parfema ne bi mogli sprati vonj njihovih marifetluka.

VL
Avatar mali322
mali322
00:51 23.01.2015.

Ja stvarno mislim da oni fašisti nisu trebali ubiti onu porodicu sa maloljetnim djetetom '91,a vi!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.