Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarni netflixov projekt

Privlači li vas više osobnost ili izgled? Biste li se zaljubili u pandu ili dupina?

30.06.2021.
u 10:41

Streaming servis Netflix najavio je svoju najnoviju emisiju "Sexy Beasts", ljubavni reality show u kojem kandidati na glavama nose maske životinja.

Bilo da ste “Ljubav je na selu”, “Brak na prvu” i ostale ljubavne reality emisije strastveno pratili ili smatrali dnom dna televizijske produkcije, na njih možete komotno zaboraviti jer apsolutno ništa ne može se mjeriti s novom Netflixovom kreacijom. Prošlog tjedna internetskim bespućima zavladala je apsolutna histerija potaknuta trailerom nove emisije “Sexy Beasts”.

Premisa je jednostavna – u šest epizoda, koje na Netflix stižu 21. srpnja, pratit ćemo kandidate koji žele pronaći srodnu dušu koja će se u njih zaljubiti na temelju njihovih osobnosti i bez obzira na izgled. Ta je romantična ideja, dakako, istražena i ranije – sjetimo se samo RTL-ove “Srcolovke” ili još jednog susramnog Netflixova pothvata “Love is Blind”. Međutim, ovog puta Netflixovi producenti odlučili su sve to odvesti i korak dalje, a rekli bismo i nekoliko koraka previše. Naime, umjesto da su kandidati skriveni iza neke pregrade, na svojim glavama nose realistične prostetičke maske u obliku raznih stvorenja. Među njima nalazimo dupina, skakavca i pandu, a iz nekog razloga i strašilo, goblina i demona. I dok neki od njih pritom izgledaju relativno simpatično ili bar ne potpuno sumanuto, drugi su jednostavno fizičke manifestacije stvorenja iz noćnih mora. Također, upitale su se tisuće diljem svijeta ovih dana, zar nije potpuno besmisleno na glave onog što su, očigledno, mladi i privlačni ljudi, staviti bizarne maske i pretvarati se da će se jedno u drugo zaljubiti na temelju osobnosti? Da citiramo kandidata “dabra”: “Dupe je na prvom mjestu. Osobnost na drugom.”

Ono što je još fascinantnije jest da ovo nije prva inkarnacija ovog suludog koncepta, već adaptacija britanske emisije koja je 2014. prikazivana na BBC-u. A Netflix je već naručio dvije sezone ove spektakularne fantazmagorije pa iako neki kažu kako je ovo definitivni dokaz da nas je Bog napustio, mi odlučujemo vjerovati da se samo nekontrolirano hihoće. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije