Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dječji kutak – noviteti

Priuštite djeci pregršt zabave i njegujte znatiželju njihovih genijalnih umova

Profil knjiga
Foto: Profil knjiga
14.04.2016.
u 12:45

Ovu smo godinu spektakularno otvorili nizom edukativno-zabavnih izdanja za djecu i mlade – od totalno neobičnog naslova napravljenog „na rikverc“ „Aginjk“ do knjige „Pokusi!“ iz koje pokusi doslovno iskaču sa svake stranice.

Tu su i neodoljivo zastrašujući „Svijet zvijeri“, „Noćna bića“, ali i nove poslastice iz naše superpopularne i prepoznatljive edicije Kreativne aktivnosti, posvećene životinjama i popraćene fotografijama iz „National Geographica“.

Foto: Profil knjiga

Anna Brett: AGINJK je KNJIGA na rikverc

Mladi kreativci bit će oduševljeni ovom neobičnom knjigom, prepunom urnebesnih i neočekivanih aktivnosti. Uživat će u stvaranju vlastite knjige, opušteno, veselo, bez „pritiska“ rješava li se neki zadatak „točno ili ne“. Ovo je idealna knjiga za svaku dob, protkana vrhunskom zabavom! Uzor u nastanku ove knjige bio je svjetski popularan „Wreck This Journal“, u čijem ispunjavanju uživaju odrasli, no dohvatila su ga se i djeca, pa je nastalo ovo posebno izdanje i za njih. Trend stvaranja vlastite knjige na svom je vrhuncu, pridružite mu se!
Kupi knjigu

Foto: Profil knjiga

T. Adams, T. Flintham: Pokusi!

Pokusi su samo srce znanosti. Tako i dolazi do otkrića! Na sreću, pokusi mogu biti i vrlo zabavni te mogu dovesti do nekih iznenađenja. No, oni se ne zbivaju samo u laboratorijima ili tijekom nastave... pokusi se nalaze svuda oko nas: bilo da kuhamo u kuhinji, čistimo kupaonicu ili uzgajamo biljke na otvorenom. U ovoj knjizi mali i veliki pokusi doslovno iskaču sa svih stranica! Uz pomoć interaktivnih prozorčića, iskakalica, kotačića i knjižica ova knjiga nadahnut će vas i vaše najmlađe da istražite kakve sve nevjerojatne stvari možete učiniti s pomoću svakodnevnih predmeta.
Kupi knjigu

Foto: Profil knjiga

Camilla de la Bédoyère: Noćna bića

Pod pokrovom tmine brojne su noćne životinje prilagodile svoj život na posebne načine, primjerice razvijajući izvanredna osjetila s pomoću kojih pronalaze hranu, privlače suprotni spol ili se skrivaju na sigurnom od grabežljivaca. Noćna bića fantastična je knjiga prepuna nevjerojatnih fotografija životinja koje su aktivne tijekom noći i činjenica o njima koje će vas iznenaditi i oduševiti! Idealan dar za male istraživače i radoznalce te must have knjiga svake knjižnice i školske torbe.
Kupi knjigu

Foto: Profil knjiga

Andrea Castellani: Kreativne aktivnosti – Životinje

„Životinje“ su deveti naslov u Profilovoj superpopularnoj i prepoznatljivoj seriji Kreativne aktivnosti. I ovaj naslov donosi pregršt naljepnica, aktivnosti, papire s uzorcima životinjske kože i perja, labirinte, slagalice, izrezivalice… No, sigurni smo da će vas uz brojne informacije o životinjama, ponajviše oduševiti prekrasne i raskošne fotografije „National Geographica“. Uz igre i aktivnosti djeca satima mogu istraživati svijet životinja i pritom se ludo zabavljati!
Kupi knjigu

Foto: Profil knjiga

S. A. Caldwell: Svijet zvijeri

Ovaj nevjerojatni dnevnik članice Drevnog udruženja za istraživanje zvijeri pun je zapanjujućih dokaza o postojanju nevjerojatnih i čudnovatih zvijeri. U ovoj ćete knjizi pronaći izvanredne priče o otkrivanju fantastičnih bića poput Jetija, Gorgona, Hidre, zmajeva, krakena, kelpija, hipogrifa, čupakabre, vukodlaka i mnoštva strašnih mješanaca te mnogih drugih zvijeri. Za neke ste sigurno čuli, za neke niste, za neke ste mislili da su plod ljudske mašte ili mita, a neke ste možda i sami sreli. Različita poglavlja knjige posvećena su zvijerima na kopnu, čudovištima iz vode, čudovištima iz zraka i noćnim bićima. Najdojmljivije su stranice s fotografijama koje dokazuju njihovo postojanje. Očaravajuća knjiga!

Kupi knjigu

Foto: Profil knjiga

Caleb Krisp: Samo ne Ivy Pocket
Ovo je roman o apsolutno fantastičnoj avanturi neobične djevojčice Ivy, čija mašta nema granica, koja čezne za domom, obitelji i ljubavlju pa često izmišlja priče o obitelji kakvu za sebe želi. Lako se veže za druge ljude i potpuno je nesvjesna tuđih zlih namjera. Izuzetno je samouvjerena i ima jako visoko mišljenje o svojim sposobnostima, a autor njezine nesporazume i neobične situacije u kojima se nađe prikazuje na divan, šarmantan i urnebesno duhovit način. Ivy je osvojila čitatelje diljem svijeta svojim nepokolebljivim optimizmom, odlučnošću i stavom da će sve biti dobro.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije