Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJNO ZAGRIJAVANJE
Povratak na članak

Pretvaranjem Laube u Klub boraca započeo je program skrivenih projekcija Motovun film festivala

Klub boraca, prvi od pet filmskih evergreena koji su obilježili generacije ljubitelja sedme umjetnosti, prikazan je sinoć u Laubi u sklopu Skrivenih projekcija Motovun Film Festivala. Program kojim se zagrebačka publika zagrijava za jubilarni 20. uspon na Brdo filmova diljem glavnog grada sakrio je još Društvo mrtvih pjesnika, Ta divna stvorenja, Noć na zemlji i Let iznad kukavičjeg gnijezda. Prijavom na skrivene.motovunfilmfestival.com pronađite ih do 13. srpnja.

Komentari 0

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.