Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Performans

Premijera predstave ''Putnica'' Mističnog kazališta u Trešnji

Putnica
28.04.2011.
u 13:55

Ples, gluma, glazba i efektne videoprojekcije dočarat će put glavnog lika kroz različite oblike postojanja

U zagrebačkom kazalištu Trešnja 13. svibnja u 20 sati premijerno će biti prikazana originalna glazbeno-plesna predstava ''Putnica'' skupine Mistično kazalište.

Predstava opisuje duhovna iskustva opisana kroz future funk glazbu Tomislava Budaka, plesnu točku u koreografiji Tamare Berec, nastup Krešimira Oreškog i njegove grupe svirača djembe praćene s dva didgeridooa, HD video i računalnu grafiku i izravan prijenos energije univerzalnog polja te manifestaciju izvornih razina Kreacije. ''Putnica'' je sačinjena od originalne glazbe, plesa, glume bez riječi i efektnih videoprojekcija.

Glavni je lik predstave Duhovno Biće koje nastaje kao Duša koja putuje svemirom da bi se zatim utjelovila na Zemlji gdje nastavlja svoj put.

Nakon premijere 13. svibnja sljedeća predstava na rasporedu je 20. svibnja.

Karte će biti moguće kupiti od 3. svibnja na blagajni kazališta Trešnja od 9 do 16 sati po cijeni od 80 kuna. Prodaja karata i upiti mogući su i na mysticaltheatre@gmail.com

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije