Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazalište Ulysses
Povratak na članak

Premijera "Pokojnika" Branislava Nušića na Brijunima

Zijah Sokolović u ulozi glavnog kreatora Marićeva ponovnog “pokapanja” svojom je maestralnom izvedbom oduševio publiku, no posebno valja izdvojiti jedinstvenu, na sceni uvijek jednako snažnu i dojmljivu Jelisavetu Seku Sablić

Komentari 13

OB
-obrisani-
14:14 03.08.2012.

Vidmo dase čini mnogo toga da sestvori nova Jugoslavija, činjenica je da jeBeogradska škola glume daleko iznad zagrebačke, kao i da su njihove predstave i filmovi daleko kvalitetniji od hrvatskih, ali da se baš na Brijunima mora na ovakav način izvoditi pojedini repertaori za mene samo znači težnja ka uništenju

VL
MA
Maroje2312
14:34 03.08.2012.

Sve po planu 21. Uništiti sve što je hrvatsko, a propagirati sve srpsko. Fuj....

VL
PE
peugeot
15:31 03.08.2012.

@razocarani - ne mjesajte, molim Vas, politiku i teatar. A Branislav Nusic? Genijalni satiricar ne samo na ovim nasim balkanskim prostorima, nego i u svijetu.

VL
SA
sanjap
18:55 03.08.2012.

Činjenica...da ima puno ljubavi i razumevanja...i puno mržnje i kompleksa između Srba i Hrvata. Isti jezik, isto poreklo -južnoslovensko, isti Bog i njegov sin Isus, ista vera-Hrišćanska (veroispoved nije?!?-pa šta?!?)...i ista mržnja...Iskreno...nismo mi normalni...

VL
SA
sanjap
19:00 03.08.2012.

Jedna kazališna predstava...i šta?!?....već se priprema Nova Jugoslavija....Jooooj, to su komplexi....

VL
SA
sanjap
19:03 03.08.2012.

Savjet: kultura i kvalitet se ne daju zabranit:) Zabrane ne čine sigurnost?!?

VL
SA
sanjap
19:40 03.08.2012.

Žao mi je onih koji mrze...ima ih i u Srbiji i u Hrvatskoj...gaje svoju decu da mrze!?!....Žalosni su sa svojim strahovima...i nikad ne treba zaboraviti-takvi su nas uveli u rat!!!!!

VL
VL
.
21:17 03.08.2012.

03.08.2012. u 19:40h sanjap je napisao/la: Žao mi je onih koji mrze...ima ih i u Srbiji i u Hrvatskoj...gaje svoju decu da mrze!?!....Žalosni su sa svojim strahovima...i nikad ne treba zaboraviti-takvi su nas uveli u rat!!!!! ++ U rat nass je uvela samo i isključivo srpsko-četnička gamad, koju nažalost izgleda nismo dovoljno istrijebili, nego im se još dopušta da se proseravaju sa Nušićem na Brijunima, kao da nemamo hrvatskih pisaca i glumaca ! I dobro kažeš nikad ne treba zaboraviti da nas je najveća čovjekolika đubrad tj. Srbi uveli u rat ! Nikada se toj đubradi četničkoj ne smije ni zaboraviti, ali ni više ni ne oprostiti. Isto kao i ovom domaćem "antifašisitčkom" šljamu koji je još gori od te srbo-četničke gamadi. i tu se ne radi o mržnji ne o stvarnom stanju stvari, jer ako ne znaš raspitaj se, gade odvratni kada je napisan nastvak SANU memoranduma, nazvan Memorandum 2 ! Nakon toga se javljaj i drži predavanja onome tko te hoće slušati, a u međuvremneu zakopja se u septičku jamu srpsko prirodno stanište, jer tada manje smrdite!

VL
JP
josip-plemeniti-broz
23:59 03.08.2012.

tom sherpadiji treba oduzeti radnu dozvolu

VL
OB
-obrisani-
06:29 04.08.2012.

Vidim da su tu opet isplazili balkanski domorodci ispod svojih kamena, da sikcu mrznju. Ti balkanci su ko oni domorodci usrijed Konga koji se non-stop kolju dok si pricaju koliko su razliciti jedni od drugih. A balkanci na obje strane Drine su si posve isti - oboje vole prodavat mitove da su vjecne, nevine zrtve “onih drugih”. A cinjenica je da su Ustashe bile daleko najveci koljaci tokom 2. svijetskog rata, al su i centici tad cinili velike zlocine. Tokom 90-tih je Milosevic bio glavni zlocinac, al su i Hrvati cinili zlocine po Hrvatskoj i BiH. Uglavnom vise no dosta zlocina je bilo pocinjeno na obje strane Njemci i Francuzi su u roku od 75 godina do 1945. vodili 3 rata, s miljunima mrtvih, masovnim istrebljenjima, gradovima sravnjenim sa zemljom. No dvanaest godina nakon 1945. Njemci i Francuzi su odlucili da stave mrznje na stranu i pocnu skupa stvarat Europsku Uniju. To je sto normalna Europa cini, za razliku od mrziteljskih balkanskih domorodaca, koji su mnogo blizi svojoj braci po dzunglama Konga, no bilo kakvoj normalnoj Europi

VL
DO
Dodatak
11:44 04.08.2012.

Lepi radojica živi sa 3mil. kn od zemlje koju prezire, a do 'briona' ga vozi vojska po kojoj je hračno neki dan.Ma begaj bre.

VL
Avatar rondo
rondo
19:24 04.08.2012.

eto, samo da se zna, ja platio porez da se srbadija zabavlja na Brijunima :-) ako već nisu mogli oružjem do Brijuna onda će "kulturom", iz drugog pokušaja :-))

VL
SA
samograd
09:33 05.08.2012.

šerbedžija kao i svi lojalni nikako se prilagoditi na hrvatsku ,na brijunima podgrijava leš zvan jugoslavija . gdje nestase ona poznata rečenica ljevičra kad nisu na vlasti " a novac poreznih obveznika?????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.