Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škorić o Šipušu

Premijera dokumentarnog filma Irene Škorić "Berislav Š. Proces"

film o berislavu šipušu
arhiv
08.08.2011.
u 12:42

Dugometražni dokumentarni film Irene Škorić "Berislav Š. Proces" premijerno će biti prikazan 10. kolovoza na festivalu u Starigrad Paklenici. Tema je filma skladatelj, glazbeni organzator i producent Berislav Šipuš.

Dokumentarni dugometražni film Irene Škorić "Berislav Š. Proces" imat će premijeru na festivalu glazbenog dokumentarnog filma u Starigrad Paklenici 10. kolovoza. Film je producirao HRT, a tema je filma ugledni hrvatski skladatelj, ali i glazbeni producent i organizator Berislav Šipuš.

Okosnica filma Šipuševo je skladanje glazbe za balet "Proces" koji je izveden na 25. muzičkom bijenalu. Film će na raritetnom festivalu konkurirati za festivalske nagrade.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije