Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstava

Predstava "Sutra, sutra" Irene Čurik u &TD-u

Sutra, sutra
Irena Čurik
11.05.2011.
u 13:42

Predstava koja raspravlja o virtualnoj i pravoj stvarnosti pokazat će kakva je budućnost u budućnosti

Od sutra je ponovno na repertoaru predstava «Sutra, sutra» redateljice Irene Čurik, koja će se održati u velikoj dvorani Teatra &TD u 20 sati, a prikazat će se i 13. i 14. svibnja.

U predstavi glume Lada Bonacci, Nataša Dangubić, Ante Perković i Vladimir Tintor, a isječak kojim redateljica najavljuje predstavu potiče nas na razmišljanje što nam preostaje kada preskočimo sadašnjost, uđemo u budućnost i jednostavno ispadnemo u svemir:

"Imam puno opcija, kao pun sam opcija. Danas ću malo istraživati organe, a sutra ću postati osobni medijski djelatnik. Jer mi je to zanimljivo. To mi je kao jako zanimljivo. Reći ću svom djetetu, hej, sine, kćeri, debilu, tko si već, zaboli me, bavi se ti lijepo tuđim ljudima, pomozi im, organiziraj im virtualni život, to ti je izvrsno, to je prava stvar, pa da ima smisla što postojiš. Razumjet će, ne brini, svi će razumjeti, ali izrazi im to statistikom, nemoj brojeve, nemoj samo brojeve, majke ti, od toga nam se vrti. Koliko posto ti je jasno? Ok, sad možemo razgovarati. Idem se uključiti. Jer to je kao bitno, to je jako važno. Ja trebam azil od stvarnosti, prošle, sadašnje i buduće. Može li mi netko dati azil?!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije