Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jurišićeva

Predstava "Profesor Baltazar" zatvara sezonu Tvornice lutaka

Profesor Baltazar
arhiva
31.05.2012.
u 06:36

Priča prati znatiželjnu pticu koja uvijek svugdje kasni jer želi vidjeti sve ljepote ovog svijeta. Nažalost, znatiželja će je udaljiti od njena jata. Sama, izgubljena i tužna, ptica doputuje u Zagreb gdje upoznaje smetlaricu

Kazalište Tvornica lutaka zatvara sezonu svojom posljednjom uspješnicom, predstavom "Profesor Baltazar – put oko svijeta" u subotu 2. lipnja od 11 sati na Sceni Grič, Jurišićeva 6. Predstava je nastala u koprodukciji kazališta Tvornica lutaka i Scene Gorica. 

Predstava "Profesor Baltazar – put oko svijeta“  vesela je priča o mogućnostima, različitostima te dobrim namjerama uz originalne likove iz crtića i prepoznatljivu glazbu. Priča prati znatiželjnu pticu, koja uvijek svugdje kasni jer želi vidjeti sve ljepote ovog svijeta. Nažalost, znatiželja će je udaljiti od njena jata. Sama, izgubljena i tužna, ptica doputuje u Zagreb, gdje upoznaje smetlaricu koja je dovodi do profesora Baltazara, njezine jedine ruke spasa. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije