Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lutke za odrasle
Povratak na članak

Predstava o đubretu Hitleru i neobičnom Židovu

U Zagrebačkom kazalištu lutaka novu predstavu - i to za odrasle - priprema renomirani scenski i likovni umjetnik Zlatko Bourek.

Komentari 8

Avatar punkufer
punkufer
21:45 04.05.2010.

??? Rade predstavu prepunu pokvarenih i bolesnih likova - pa za koga je to? Nije li nam dosta prljavštine i budalaština? Osim toga, zašto predstava nije o zločestom četniku Slobi? Svaki drek se prodaje pod umjetnost...

VL
OB
-obrisani-
21:50 04.05.2010.

Židovi dojadili ste više. Idite u tu \"vašu\" pustinju, a nas normalne europljane pustite na miru. CIAO (milom ili s....)

VL
MR
M@rsij@nac
05:25 05.05.2010.

“Nasa rasa je uzvisena rasa (master race).Mi Zidovi smo bogovi na ovoj planeti. Mi smo u toj mjeri razliciti od ostalih rasa u kojoj su oni od insekata.Cinjenica je ,usporedjujuci sa nasom rasom, ostale rase su zivotinje i zvijeri , stoka u najboljem slucaju.Ostale rase se smatraju ljudskim izmetom. Nasa sudbina je da vladamo nad inferiornim rasama.Nase zemaljsko kraljevsto ce biti upravljano nasim liderom i zeljeznom rukom. Mase ce lizati nasa stopala i biti nasi robovi”- Menachem Begin, izraelski premijer ,New Statesman magazin, lipanj 25, 1982

VL
MR
M@rsij@nac
05:27 05.05.2010.

da su bar znali rijec djubre prevesti na hrvatski

VL
TR
trnjanac
05:52 05.05.2010.

jednog dana Palestinci ce suditi Zidovima za genocid

VL
OB
-obrisani-
08:23 05.05.2010.

M Begin ,što je reka istina je tko vlada IMF i tko je napravio svijetsku krizu i pokrao toliku lovu,recite da sada mase ljudi nisu završile po ulicama i tko će od židova iz tih veliko bogatih institucija i IMF I Reserve Banke završit u zatvoru,neće ni jedan od njih, i svaka im čast jer su složni,njihovi sinovi bilo gdje širom svijeta žive iđu u Israel služit vojni rok,a šta u Hrvatskoj oni bi se odrekli Hrvatske Dijaspore a primaju svako drugo smeće, bolje ti je i tvoje smeće nego tuđe jer svoje znaš kako smrdi .

VL
DU
Deleted user
10:14 05.05.2010.

Lako je ovome gospodinu koji izgleda kao gospodja srati sada protiv nacional-socijalizma i Adolfa. Pa Adolf i njegov socijalizam bili su skoro ista stvar kao ovo sto smo imali i mi imali u SFRJ, samo sto je zabranjeno bilo sto suvisloga reci u obranu Adolfa i njegove vrste socijalizma. Umjesto ovakvog jeftinog i ociglednog omalovazavanja bilo bi korisnije govoriti o tome kako je vecina ideja nacional-socijalizma ziva jos i danas i prihvaceno sirom svijeta, a narocito u Izraelu koji se u velikome ugledao na Adolfovu tvorevinu ... a njime i upravljaju Zidovi iz bas te Adolfove Njemacke, njemacka srednja klasa, burzoazija koja je stasala BAS u Adolfovo vrijeme ... zato im i ide tako dobro jer su se u Njemackoj od Adolfa naucili radu i redu. U Adolfovoj vosci bilo je preko stotinu tisuca Zidova kojima nitko nije nista ucinio za vrijem Adolfa, pa to navodi na pomisao da su price o njihovim progonima uvelicane price. Jeftini tricavi i tracavi pokusaj - taj \"kazalisni komad\".

VL
TO
Tot
10:31 05.05.2010.

bolesno,ako je to kultura neka si to izvode u židovskoj općini ili još bolje neka odu u Izrael

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.