Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrada za Žar pticu

Predstava "Ja i moji osjećaji" nagrađena na FEDU u Sarajevu

Jure Radnić, Zora Pribičević, Ivana Boban i Marija Šegvić u Sarajevu
Foto: Arhiva Žar ptica
09.05.2016.
u 12:49

Najboljim glumicama festivala proglašene su Ivana Boban i Marija Šegvić

Na netom završenom drugom Festivalu dječije umjetnosti (FEDU) u Sarajevu nagrađena je predstava "Ja i moji osjećaji", kazališta Žar ptica iz Zagreba. Na FEDU je u  sedam dana prikazano osam kazališnih predstava za djecu i mlade iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore i BiH, a ovaj  međunarodni festival zamišljen je kao spoj igre, edukacije, književnosti, teatra za djecu i glazbenih programa.

Pred prepunim gledalištem Pozorišta mladih u Sarajevu, Gradsko kazalište Žar ptica izvelo je svoju hit predstavu "Ja i moji osjećaji", autorski projekt  redateljice Ivice Boban. U predstavi igraju: Ivana Boban, Zoran Pribičević, Jure Radnić i Marija Šegvić, a najboljim glumicama festivala proglašene su upravo Ivana Boban i Marija Šegvić.
Ovo je ujedno i sedma nagrada predstavi "Ja i moji osjećaji",  od njezine premijere u studenom 2013., a upravo je ova predstava, koaj se obraća najmlađim kazališnim gledateljima osvojila i Nagradu hrvatskog glumišta za najbolju dječju predstavu 2014. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije