Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSTAVA

Predstava 'Izumitelj' imat će svečanu 50. izlvedbu u Kerempuhu

nenad stazić
(arhiva vl)
13.03.2010.
u 10:28

Predstava je bila praizvedena 5. prosinca pretprošle godine i do danas ju je na pozornici matičnog kazališta i na gostovanjima diljem Hrvatske vidjelo preko dvadeset tisuća posjetitelja.

U subotu 13. ožujka . u Satiričkom kazalištu „Kerempuh“ bit će izvedena svečana 50. predstava „Izumitelj“ autora Nenada Stazića. Predstava je bila praizvedena 5. prosinca pretprošle godine i do danas ju je na pozornici matičnog kazališta i na gostovanjima diljem Hrvatske vidjelo preko dvadeset tisuća posjetitelja.

 Riječ je o predstavi koja je nastala kao rezultat suradnje iskusnog kazališnog autora Nenada Stazića i jednog od ponajboljih komičara hrvatskog glumišta Željka Königsknechta.

 Poput svih dosadašnjih Stazićevih komada, a u 'Kerempuhu' ih je do sad postavljeno pet i ovaj najnoviji bavi se našom suvremenošću, tematizirajući svakodnevnu borbu za preživljavanje prosječnog građanina.

 Iako govori o ozbiljnom problemu, autor stvara niz komičnih situacija koje u Königsknechtovoj interpretaciji postaju urnebesno smiješne ne gubeći, pri tom, na svojoj kritičnosti i britkosti.

Komentara 1

BS
bstrabi2
11:28 13.03.2010.

Gdje ste našli tog idiota?Stazića pa on je stara pijana komunjara.I kakve on ima veze s kulturom.Taj kad god s nekim razgovara.Čak i u saboru drži ruku u džepu.Kultora mu je strana.Češe se po jajcima i razgovara s ljudima.Pravi čoban i hoštapler....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije