Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SCENA GORICA

Predstava "Evita" i na inozemnim gostovanjima

evita
hotel Bulić
03.11.2009.
u 13:05

Predstava "Evita", u režiji Senke Bulić i produkciji kazališta Hotel Bulić, odigrana je 31. listopada na Međunarodnom kazališnom festivalu Skampa u Elbasanu u Albaniji.

Predstava "Evita", u režiji Senke Bulić i produkciji kazališta Hotel Bulić, odigrana je 31. listopada na Međunarodnom kazališnom festivalu Skampa u Elbasanu u Albaniji. Dosad je uspješno izvedena i na najvećem makedonskom kazališnom festivalu MOT u rujnu te na Gavellinim večerima.

U predstavi koja na groteskan način prati posljednje dane života Evite Peron glume Nina Violić, Ana Begić, Kristijan Beluhan, Darko Japelj i Miro Manojlović. Za glazbu je bio zadužen Aleksandar Antić iz TBF-a, kostime Oliver Jularić, scenograf je Tomislav Ćurković, a dizajner svjetla Nikša Mrkonjić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije