Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Erotski ljubići

Pred tobom - stigla erotska konkurencija Pedeset nijansi

Pred tobom, erotska fikcija, Sylvia Day
arhiva VL
04.12.2012.
u 12:49

Roman otkriva buran odnos mlade pripravnice Eve Tramell i bogatog poduzetnika Gideona Crossa. Zvuči poznato? Neki svjetski kritičari kažu da je ovo bolje od "Pedeset nijansi", a sada i hrvatski kritičari imaju priliku provjeriti

Žanr erotskih ljubavnih romana, koji su prvom redu namijenjeni ženama, u Hrvatskoj je svojim tiražama već postao književni fenomen. Naravno, "Pedeset nijansi sive" autorice E. L. James, pokrenule su lavinu. I dok se nakon izlaska drugog romana tog serijala "Pedeset nijansi mračniji" uskoro očekuje i treći dio - "Pedeset nijansi slobodniji" iz izdavačke kuće Znanje stiže konkurencija.

Naime, oni su upravo objavili prvi roman iz serijala Crossfire autorice Sylvie Day, roman "Pred tobom", za koji su neki svjetski kritičari napisali da je bolji od "Pedeset nijansi". Izdavači poručuju da je to nezaboravna priča o požudi i vrhunskom užitku. Roman otkriva buran odnos mlade pripravnice Eve Tramell i bogatog poduzetnika Gideona Crossa. Međusobna kemija pri njihovom prvom susretu snažna je i trenutna, no kako oboje imaju emocionalne ožiljke iz prošlosti, zdrava romantična veza im je nepoznanica. Crossfire serijal istražuje razvoj fizičkog i emocionalnog odnosa ova dva složena i fascinantna lika.

Sve to zvuči nadasve poznato, ali unatoč svemu tome  roman "Pred tobom" proglašen je najbrže prodavanom knjigom u posljednjih deset godina u izdavačkoj kući Penguin Books u Velikoj Britaniji, dok se u SAD-u preko deset tjedana zadržao na popisu najprodavanijih knjiga New York Timesa. 

Sylvia Day autorica je više od dvanaest nacionalnih uspješnica. U njezinu životopisu pronalazimo brojne neobične poslove, od zaposlenice u zabavnom parku do prevoditeljice za ruski jezik u američkoj vojsci. Njezina su dosadašnja djela opisana kao avantura koja razveseljava (Publishers Weekly) i opaka zabava (Booklist). Dobitnica je nagrade Romantic Times po izboru književnih kritičara, nagrade EPPIE za najbolju knjigu u elektronskom izdanju, nagrade National Readers’ Choice po izboru čitatelja, nagrade Readers’ Crown, i višestruko nominirana finalistica za prestižnu nagradu Romance Writers of America.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije