Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pravda će konačno biti zadovoljena

sedmorica veličanstvenih
Foto: PR FOTO
1/11
PR
Autor
PR članak
23.09.2016.
u 08:15

Od sada u svim kinima i IMAX-u akcijski spektakl SEDMORICA VELIČANSTVENIH!

Pravi akcijski spektakl majstorskog redatelja Antoinea Fuquae (Dan obuke i Pravednik) – SEDMORICA VELIČANSTVENIH stigao je u domaća kina, IMAX i 4DX! U ovom sigurnom kino-hitu glavnu ulogu ostvarila je holivudska zvijezda i dvostruki dobitnik prestižne nagrade Oscar – Denzel Washington.

Gradić Rose Creek nalazi se pod smrtonosnom kontrolom industrijalista Bartholomewa Boguea pa očajni građani zatraže pomoć sedmorice odmetnika, lovaca na glave, kockara i unajmljenih revolveraša – Sama Chisloma, Josha Farradaya, Goodnighta Robicheauxa, Jacka Hornea, Billyja Rocka, Vasqueza i Reda Harvesta. Dok pripremaju grad na krvavi obračun za koji znaju da će kad-tad uslijediti, sedmorica plaćenika na kraju se neće boriti isključivo za novac, već i za nešto puno vrjednije...

 

Uz Denzela Washingtona, glavne uloge u filmu SEDMORICA VELIČANSTVENIH ostvarili su Chris Pratt, Ethan Hawke i Peter Sarsgaard, a pridružuju im se i Vincent D'Onofrio, Byung-Hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo te Martin Sensmeier. Akcijski spektakl SEDMORICA VELIČANSTVENIH remake je remek-djela „Sedam samuraja“ najvećeg japanskog redatelja Akire Kurosawe koji se danas nalazi na svim listama najboljih i najutjecajnijih filmova ikada snimljenih. Godine 1960. snimljen je i istoimeni klasik vesterna s Yulom Brynnerom, Elijem Wallachom, Charlesom Bronsonom i Steveom McQueenom u glavnim ulogama.

Scenarij su zajedničkim snagama napisali John Lee Hancock (scenarist i redatelj hvaljene sportske drame „Priča o prvaku“, za koji je Sandra Bullock osvojila Oscara) i Nic Pizzolatto (kreator i glavni scenarist trenutačno jedne od najpopularnijih televizijskih serija „Pravi detektiv“) pa je logično očekivati film koji će, osim što će postati siguran box-office hit, biti i mamac za prave filmoljupce. Iz najnovije kinonajave koju vam donosimo, jasno je da napetih i eksplozivnih akcijskih scena neće nedostajati.

SEDMORICA VELIČANSTVENIH sada u domaćim kinima, IMAX-u i 4DX-u!

Želite prijaviti greške?