Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Gubec-beg?

Praizvedba hrvatske rock-opere "Hocus Pocus" u Varaždinu

rock opera u varaždinu
hnk varaždin
29.11.2011.
u 14:38

Hrvatska je dobila novu rock-operu. Na glazbu Igora Tatarevića i libreto Ivana Ivice Krajača HNK u Varaždinu i umjetnička organizacija "Točka na i" u srijedu 30. studenog praizvest će predstavu "Hocus Pocus".

Na velikoj sceni HNK Varaždin u srijedu 30. studenoga održat će se praizvedba rock-opere s elementima bajke “Hocus-pocus” Igora Tatarevića. Podnaslov je rock-opere, za koju je libreto napisao Ivica Ivan Krajač, “Priča iz Freakwoodske šume”. Redateljica je predstave koju potpisuje i Umjetnička organizacija “Točka na i” Iva Srnec, koreografkinja Karolina Šuša, a scenografi su Ana Zanjko i Ivica Zmiša. U glavnim ulogama iz vilinskog i ovozemaljskog svijeta nastupaju Emina Arapović, Žanamari Lalić, Dino Jelušić, Ivan Mihaljević, Taher Sanuri, Ana Fortuna, Vjekoslav Vostrel, Matea Gorišek, Doris Teur... U gledalištu se očekuju i djeca i odrasli.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije