Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV BEZ GRANICA Vremena se mijenjaju pa fenomen “mlađe je slađe” za žene postaje normalna stvar

Poznate žene vole ljubiti mlađe

03.11.2008.
u 21:46

Neki tvrde da je njihova ljubav marketinški trik, drugi ih po sličnom medijskom linču povezuju kao srodne duše, no kakva god istina bila zasad je jedno sigurno - Vlatka Pokos i dvanaest godina mlađi Mister Hrvatske Dino Bubičić vole se javno. Dok pjevačica o novoj ljubavi još uvijek govori u šiframa, njezin mlađahni izabranik za Red Carpet Nove TV je otvorio svoju dušu:

Marketinški trik?
– Mi smo zaljubljeni. Naša ljubav se ne može svrstati u marketing, već je puno više, a njena prošlost kao ni moja neće utjecati na našu vezu – rekao je Dino.

Znači na pomolu je lijepa ljubavna priča, pa zašto se onda oko toga diglo toliko prašine? Zato što je u pitanju Vlatka ili činjenica da je ugrabila mlađeg frajera? Pa, nije Vlatka prva otkrila slast mladog “mesa”, vremena se mijenjaju, a fenomen “mlađe je slađe” postaje normalna stvar, što je potvrdila i psihologinja Majda Rijavec.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU


– Nekada je općeprihvaćena društvena norma bila da je muškarac stariji od partnerice, danas su i žene puno slobodnije u svom izboru pa nerijetko biraju mlađe partnere. Naši stari su mislili kako je muškarac taj koji je čvrsta ruke veze i zato je morao biti stariji i iskusniji. No danas su godine najmanje bitan faktor jer voljenu osobu prije svega biramo prema zajedničkim interesima, izgledu i privlačnosti – smatra Rijavec.

Gospođe Robinson
Podeblji bankovni račun Ivane Trump (59) ili unatoč zubu vremena njen atraktivan izgled privezali su u njenu bračnu luku 24 godine mlađega Rossana Rubiconia, a primjera je čitav niz. Glumica Demi Moore Bruca Willisa zamijenila je 15 godina mlađim Ashtonom Kutcherom, pop kraljica Madonna iz braka s deset godina mlađim Guyem bacila se na sedamnaest godina mlađeg Alexa Rodrigueza.

A domaće gospođe “Robinson” nešto su manje ekstremne kad je u pitanju razlika u godinama njihovih odabranika. Eli Svilan, koja je dva desetljeća bila u vezi s deset godina mlađim Sinišom Svilanom, na toj listi se pridružuje glumica Jelena Miholjević koja je u braku s devet godina mlađim Darijom Harjačekom, a Nina Badrić, Bojana Gregorić i Danijela Martinović sreću su pronašle u šest godina mlađim muškarcima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije