Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
film

Poznata saga "Ratovi zvijezda" napokon na Blu-rayu

Ratovi zvijezda
Blu-ray
06.05.2011.
u 12:49

Prvi put u povijesti kompletna saga Ratova zvijezda nalazi se u jednom izdanju uz još neviđene scene i dodatke

U rujnu ove godine kompletna saga Ratova zvijezda izlazi u Blu-ray izdanju na devet diskova.

Uz prikaz svih šest epizoda jednog od najpoznatijih filmskih serijala u povijesti s potpuno novim posebnim dodacima i visokom rezolucijom slike, 6.1 DTS Surround zvukom, obožavatelji Ratova zvijezda moći će pogledati i 40 sati dodatnog materijala direktno iz arhive Lucasfilma.

Opsežno Blu-ray izdanje sadrži brojne izbačene, produžene i alternativne scene, mnoge dokumentarne priloge i posebnu kolekciju satiričnih isječaka, koji su se pojavili u pop-kulturi u posljednja tri desetljeća.

Ključne riječi

Komentara 5

UK
Ugo Kajvez
21:49 06.05.2011.

\"U rujnu ove godine kompletna saga RATOVA ZVIJEZDAR izlazi u Blu-ray izdanju na devet diskova.\" . Alo pisac članka!! , ............... nisu \"Ratovi Zvijezda\" prijevod nego \"Zvijezdani Ratovi\" . Zvijezde ne ratuju međusobno! (zvijezde nisu živa biće, nemogu misliti, itd), .. nego ratuje se (ljudi, bića - U svemirskim letjelicama) među zvijezdama!! ..........

Avatar ludi kekec
ludi kekec
21:54 07.05.2011.

eeee... sada će svi naši problemi nestati...

UK
Ugo Kajvez
01:40 09.05.2011.

People slapping minuses to my post should really get a life ..................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije