Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STREAMING

Poslušajte pjesme s novog albuma Brucea Springsteena!

Bruce Springsteen
Reuters
20.02.2012.
u 16:29

Novi studijski album slavnog Bossa donosi 11 pjesama, a najavljen je singlom "We Take Care Of Our Own"

Columbia/Sony music od danas čitateljima Večernjeg lista nudi streaming novih pjesama s nadolazećeg albuma Brucea Springsteena “Wrecking Ball”. Od danas pa do 2. ožujka moći ćete poslušati po jednu pjesmu s albuma koji izlazi 6. ožujka. Album je najavljen singlom "We Take Care Of Our Own".

Sedamnaesti po redu studijski album slavnog Bossa donosi 11 novih pjesama, produkciju potpisuju Ron Aniello i Jon Landau. Na zadovoljstvo mnogobrojnih obožavatelja pred Springsteenom i E Street Bandom su i velika američka te europska turneja, a od gradova najbližih Hrvatskoj nastupit će u Trstu, Milanu i Beču!

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar damat
damat
20:41 20.02.2012.

U 4 sata otkad je članak stavljen, 1294 osobe su pročitale, a niti jedna nije komentirala spomenuti članak. Da umjesto Bruce Springsteen piše Lady Gaga, taj članak bi bio pročitan i komentiran od strane nekoliko desetaka tisuća \"vrsnih poznavatelja kvaliitetne svjetske glazbe\". Boss je živuća legenda, rock n\' roll... Hvala Večernji na pjesmi i budućim pjesmama!

Avatar joe1
joe1
21:23 20.02.2012.

meni ne fale blesavi komentari ovih novkomponiranih,za njih je ovo nedokučivo....dok je spingsteena bit će i rock\'n\'rolla.

OB
-obrisani-
23:17 20.02.2012.

Super !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije