Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nina Obuljen Koržinek
Povratak na članak

Poruka ministrice kulture umjetnicima i djelatnicima u kulturi

U cijelosti vam prenosimo poruku ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek koju je uputila umjetnicima i djelatnicima u kulturi u kojoj navodi sva postupanja i mjere koje su do sada poduzete kako bi se ublažile posljedice pandemije COVID-19 te najavila da će od srijede, 1. travnja biti otvoren poziv za prijavu na mjeru Potpore samostalnim umjetnicima koji profesionalno obavljaju samostalnu umjetničku djelatnost i kojima se doprinosi plaćaju iz proračuna Republike Hrvatske.

Komentari 1

Avatar EUJ-
EUJ-
18:46 31.03.2020.

Poruka ministrice kulture umjetnicima i djelatnicima u kulturi da imaju Hrvatsku i neka svoju umetnost ganjaju bez kobasice, honorara i nadoknade.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.