Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
T-Mobile INmusic fes
Povratak na članak

Pored Arcade Fire, festivalski TV-kanal i šestodnevni kamp

Postava T-Mobile INmusic festivala zaslužuje veliko poštovanje, jednako kao i svih dosadašnjih, s time da je kontinuitet u kvaliteti programa i organizacije nešto što se ni šire od koncertne ponude ne održava lako.

Komentari 3

BA
Bajum
18:35 10.03.2011.

Slažem sa sa tobom.

VL
VZ
veki_zg
11:50 10.03.2011.

bolje ista nego nista, al t-mobile inmusic se ne moze usporedjivat sa exitom jer je exit po organizaciji daleko ispred inmusica (posjetio sam i exit 2007. i 2008. , isto tako i inmusic 2007. i 2010.) i moram priznat da me je prosle godine inmusic jako razocarao, sto zbog nenormalno skupih karata, sto zbog loseg programa(ne mislim na izbor bendova,vec nacin izvodjenja). vecina izvodjaca je odradila nastup prek one stvari (tu se ubraja i massive attack koji su bili hedlajneri-a a, nisu cak niti bis odsvirali),s tim da je cak (po meni) i satnica bendova bila lose poslozena , te katastrofalan program nakon \"glavnog programa\" (jednom rjecju iza ponoci niste imali kaj radit, tj bila su dva satora u kojima je bila nekakva dosadna ne-plesna elektronska muzika-za razliku od prije par god dok je jos bio VipInMuisc na kojem je iza ponoci bilo nekoliko satora koji su bili podjeljeni na satore sa elektronikom i satore sa bendovima) tako da je jedina opcija bila otic doma...mislim da bi inmusic tj organizatori trebali vise poraditi na stvaranju \"festivalskog duha\" (kojeg npr.exit ima) i poboljsanju same organizacijske kvalitete i kvalitete festivala (posto su ulaznice stvarno skupe), a ne da sve to skupa malo vuce na losu seosku zabavu, a da organizatori samo gledaju na zaradu....sto je inace praksa t-mobile-a !

VL
QQ
qqq
09:55 11.03.2011.

veki šta kenjaš, pa to nisu isti tipovi festivala, pa se zato ni nemogu uspoređivat, exit je dobar, al dobar je i inmusic, meni osobno više paše inmusic jer nevolim bolesne gužve i čekanja ko na exit-u, i netreba mii 500 bendova koje nestignem poslušat svaki put dosad mi je bilo odlično na jarunu ko voli nek dođe, ko nevoli nek kenja, kaj mu ja mogu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.