Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završni koncert

Pogorelić u prepunim Klovićevim dvorima zatvorio Ljetne večeri

Ivo Pogorelić
Antonio Bronić/PIXSELL
28.07.2011.
u 08:33

Svirajući djela Chopina i Liszta, ponovno je potvrdio svoj zvjezdani status, a iako ga je publika burno pozdravila, nije izborila bis

Iako je isti program već svirao ove godine u ožujku u Lisinskom, slavni pijanist Ivo Pogorelić sinoć je napunio i Klovićeve dvore na završnom koncertu Zagrebačkih ljetnih večeri. Svirajući djela Chopina i Liszta, ponovno je potvrdio svoj zvjezdani status.

Iako ga je publika burno pozdravila, nije izborila bis. Pogorelić je ostao vjeran sebi i nije odsvirao nikakav dodatak, a završne akorde Lisztove Sonate u h-molu popratile su i prve kapi kiše. No, vrijeme je za razliku od Dubrovnika ipak bilo milostivo prema zagrebačkoj publici.

Komentara 4

JE
jegermajstor
19:13 28.07.2011.

kako se naduveno ponaša,prije bi se reklo da je neka ******* nego pravi umjetnik.Zašto on misli da je iznad svih nas,dobar je u svom poslu kao i milijuni drugih,a ne zna se ponašati

DU
Deleted user
13:02 29.07.2011.

Došao je održati koncert? Nije otkazao koncert? Nije prekinuo koncert? To je nešto novo kod Pogorelića! Nešto ne štima. Ove godine prečesto nastupa u Hrvatskoj i još će nastupati! Nešto ne štima!

DU
Deleted user
20:33 30.07.2011.

http://www.vecernji.hr/kultura/pogorelic-prepunim-klovicevim-dvorima-zatvorio-ljetne-veceri-clanak-314189

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije